Näkyväksi neulottu-näyttely Keravalla

Kävin reilu viikko sitten Keravalla Sinkan taidemuseossa aivan ihanassa näyttelyssä. Näyttely on avoinna 5.3 asti, joten kaikki vähänkään neulomisesta, virkkaamisesta, käsillä tekemisestä, väreistä, kauneudesta tai hyvistä ideoista kiinnostuneet - sinne! Hyvin ehtii. Ja hintakin vaan 5e! Tai museokortilla tietty ilmaseks.

Olin nähnyt kuvia pinkistä virkatusta talosta ja harmitti, kun en ehtinyt sitä katsomaan. Näyttely on jatkoa aiheelle. Oletin sen olevan paljon pienempi, mutta yllätyin iloisesti, kun nähtävää olikin kolmessa kerroksessa. Näyttelyssä liikuttiin myös hyvin monessa eri tunne- ja ajatusmaailmassa. Hauskaa, ihmetyttävää, haikeaa, surullista, pysäyttävää, liikuttavaa, kaunista, ihmeellistä ja mitä kaikkea. Hienoa oli, että osaan teoksista sai myös koskea ja muistaakseni kaikkea sai kuvata.



























Nämä ihmishahmot olivat todella todentuntuisia. Odotin koko ajan, että ne lähtisivät liikkeelle tai lukeva mies ainakin yskähtäisi.

Poislähtiessä piti tietysti käydä museokaupassa ja mua nauratti ihan älyttömästi tää jonkun neronleimaus. Perhe sai tuliaisiksi lakuja. Pakkaus saa seistä keittiön hyllykössä vielä senkin jälkeen, kun sisältö on jo syöty.


Kommentit

Suositut tekstit