Oi mikä hivelevä helle!

Tänään oli ensimmäinen oikea kesäpäivä. Ei mikään kesäinen kevätpäivä, vaan ihan oikea kesäpäivä. Jo aamulla kuuden jälkeen tuntui lämpimältä. Lapset juoksentelivat paljasvarpain nurmikolla, leikkivät vesisotaa ja yksi kävi jo kavereineen uimassakin. Itse roikuin lapion varressa niin kauan kuin selkä antoi myöden. Iski todellinen kasvi- ja suunnitteluhuuma. Hirveän pitkälle en vielä päässyt, lähinnä muokkasin maata, käänsin ja lisäsin uutta multaa. Mutta kyllä siellä kasvimaassa jo jotain kasvaa, niistä ehkä myöhemmin. Joululahjaksi saamani saappaat pääsivät nyt ensi kertaa tositoimiin ja näyttävät heti siltä, kuin niitä olisi käytetty pidempäänkin...

Teen perinteisesti tyttöjeni ja ystäväni kanssa alkukesän retken Kaijansinkon puutarhalle, sinne olemme menossa tänäkin vuonna, vaikka tänään otin ihan pienen varaslähdön Citymarketin taimipisteellä... Mutta älkää huoliko rakkaat, retki on voimassa, perinne on perinne!





Sen verran maltoin iltapäivällä istahtaa terassille, että testasin eilen pakkaseen tekemäämme minttu-avokadojäätelöä, oli ihanan raikasta! 




Miehellä alkoi viikon kesäloma. Illalla söimme vielä myöhäisen päivällisen yhdeksän aikaan terassilla, uusia perunoita ja Dorritin kaloja. Edelleen oli lämmintä. Sen kesäisempää ei oikeastaan voi olla!

Kommentit

Suositut tekstit