Runo kantaa-runoviikko Heinolassa





Heinolassa voi nyt astua runojen maailmaan Rantapuiston runopromenadilla 17.7 asti. Joukosta löytyy pari minunkin runoani. Ihania runotapahtumia riittää tällä viikolla jokaiselle päivälle. Tarkempia tietoja löytyy Facebookista Runo kantaa-sivuilta ja käsiohjelmia on jaossa paikallisissa kahviloissa ja kirjastossa. Tervetuloa!

Kirjastosta löytyy valokuvaaja Jenna Rajavuoren ja minun yhteinen valokuvanäyttely voimalauseista. Kuvat siis kaikki Jennan, ideointi ja järjestelyt minulta. Näyttelyn nimi on Kantovoimaa. Voimalauseet ovat arjen runoutta puhtaimmillaan. Niitä sanoja, joilla sivelemme sisäisiä haavojamme tai luomme uskoa värien paluuseen silloin, kun arki on pudonnut beigeen rutiinipoljentoon. Kuvat esillä 14.7 asti. Käy katsomassa ja muista jättää paikalle oma voimalauseesi ja viesti vieraskirjaan.

Tässä muutama kuva eiliseltä Café Kailaasta, open mic-illasta. Tila oli aivan täynnä. Ihanaa, että meitä runonystäviä löytyy paljon! Ja nämä puitteet! Kauniimpia saa etsiä. Heinola rokkaa ja runoilee!





Kommentit

Suositut tekstit