Lämmin kiitos!


Joulukalenteriani käytiin lukemassa yli 1100 kertaa! Valtavan iso kiitos kaikille! Kalenterin jälkeen olenkin vetänyt alkuvuoden henkeä ja nauttinut ihanista talvisista maisemista. Nyt on ollut onneksi käyttöä kaikille ihanille neulomuksille, joista tässä esittelyssä yksi. 



Neuloin joululahjaksi tällaisen Muitaihania meets Marimekko - huivin. Toivon, etten tällä mallilainalla loukkaa ketään, vaan päinvastoin haluaisin nostaa esille ihanan mallin uudelleen tuunattuna. Ja olen siis jo aiemmin neulonut tuon Muitaihania-huivin alkuperäisversiona ja tykkään siitä edelleen kovasti. Mutta ihan kauhean kovasti tykkään myös marikuvioista ja niin tykkää muuten Ellukin, joka huivin sai. 

Neuloin vitosen 40cm kaapelisella pyöröpuikolla Novitan Isoveli-langalla, mutta mikä tahansa suunnilleen samanvahvuinen lanka käy. 80 silmukkaa ja sitten pistelin kuvioita tulemaan ihan sattumanvaraisessa järjestyksessä sen kummenpia suunnittelematta. Neulotaan haluttuun pituuteen ja sitten kavennetaan toinen kärki kolmion malliseksi. Hapsut ja tupsu ovat nalle-lankaa, koska halusin niistä nimenomaan pinkit. En tietenkään muistanut punnita huivia, mutta olisikohan n. 500g? 

Ystävä ainakin vaikuttaa ihan tyytyväiseltä tähän. Ja ystävyydestä puheenollen, huomenna on ystävänpäivä! Ihanaa ystävänpäivää kaikille! Pidetään huolta toisistamme 💓


Mitä voisi lahjoittaa sille,
joka omistaa jo kissankellon,
vanamon, säteet kevätauringon,
jolla on talvi ja syys, 
-kävisikö ystävyys?
- Elina Karjalainen



Kommentit

Suositut tekstit