Aneeminen sukkapäivitys





Neuloin joululahjoiksi useammat sukat. Suurin osa niistä oli Suomi100-sukkia. En voinut tietenkään ennen joulua tehdä päivitystä, ettei kukaan arvaa, mitä tulee saamaan. Näin kauan kesti, että sain kuvat ladattua koneelle. Ja siinä vaiheessa oli ihan, että mitä ihmettä??!! Olin muistanut kuvata vain kahdet parit. Olin tarkoituksella kokeillut vähän eri tekniikoita oman mielen virkistykseksi. Olipa siksikin tosi hyvä, että juuri nämä niin perussukat tuli sitten kuvattua...

Ensimmäisissä sukissa käytin broken-seeds-neuletta varressa. Se on mielestäni näyttävää ja eläväistä, ja kuitenkin todella helppoa tehdä. Joissain niissä sukissa, jotka unohdin kuvata, olin käyttänyt valepalmikkoa. Niistäkin tuli mielestäni tosi mukavat. 

Tästä supersukkapäivityksestä tuli nyt tosi aneeminen, mutta kaikenlaista mukavaa on nyt taas työn alla ja jotain saatu valmiiksikin. Toivon saavani myös useammin aikaiseksi kirjoittaa tänne. Hyviä tavoitteita! 

Suurin ja tärkein tavoite tällä hetkellä on kuitenkin raivata rauhallista, tavoitteetonta aikaa koko perheelle, ystäville ja muille läheisille. Viimeaikoina on ollut paljon iloa ja ihania asioita, mutta myös paljon murhetta, surua, huolta ja muistutusta elämän ainutkertaisuudesta. Paavo Westerbergin lause "Meillä jokaisella on kaksi elämää, toinen elämä alkaa, kun ymmärrämme, että meillä jokaisella on vain yksi" on puhutellut minua erityisesti. Sitkutteluun ei ole varaa ja kaikesta turhasta kannattaa luopua. Lopultakin vain tärkeillä ihmissuhteilla on merkitystä. Alati tärkeämpänä pidän myös suhdetta omaan itseen. Muistaisi riittävän usein pysähtyä miettimään, mitä minä ajattelen, tunnen ja tarvitsen. Aika usein se tuo hyvää myös ympärilleen. 

Juurikin neuloessa on hyvä pysähtyä miettimään ja kuulostelemaan. Tai katsomaan miehen kanssa jalkapalloa. Tai kikattelemaan lasten kanssa. 

Ai niin, se pitää vielä mainita, että jos joku nyt katsoo, että onpa hänellä somat nilkat nykyään (tai edelleen, miten vaan), niin täytyy tunnustaa, että kuvissa ojentelee meidän Selma enkä minä. Ja hänellä tosiaan on kauniit nilkat. Ja miksei olisi, kun koko tyttö on pelkkä ihanuuskasautuma. 

Kommentit

Suositut tekstit